Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Držitelka prestižní divadelní ceny Thálie Monika Absolonová (47) si na nedostatek práce rozhodně nemusí stěžovat. Naopak. Její konkurence by se měla mít hezky na pozoru, protože v příštím roce bude Monika doslova na roztrhání. Nedávno se totiž stala mediální tváří hlavního producenta Divadla Hybernia, společnosti Musical Production, a dostala nabídky na dvě hlavní role, které jí budou kolegyně nejspíše hodně závidět.

„Od producentky Emy Krahulíkové jsem dostala dvě nabídky na krásné hlavní role v muzikálech Mary Poppins a Královna Antoinetta a na obě se moc těším. Každá je úplně jiná. Mary je krásná pohádka plná barev, kouzel a dobrodružství. Marie Antoinetta nebyla úplně sympatická a milá osoba, ale já si na ni určitě něco pozitivního najdu. A navíc autoři – pánové Hubač, Vrba a Škorpík - jsou pro mě zárukou, že to bude krásné představení,” nechala se slyšet Monika.

Divadlo Hybernia, kde Moniku v příštím roce čekají hned dvě velké premiéry, má ještě jeden důvod k oslavě. Už tento pátek v rámci představení Lucrezia Borgia přivítá miliontého diváka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám