Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ty tam jsou doby, kdy se Ashton Kutcher (46) se svou láskou Milou Kunis (29) ukrýval ve svém domě a při otázkách novinářů na vztah s okatou herečkou pouze mlžil. Od vypuknutí aféry s Kutcherovými nevěrami s blonďatou servírkou uběhl už téměř rok a půl, a tak není divu, že dnes už se zdá být vše zapomenuto a hvězda seriálu Dva a půl chlapa chce mít veřejně po svém boku ženu, kterou miluje.

Ačkoli jsme byli zvyklí léta vedle Kutchera vídat jeho exmanželku Demi Moore (61), s Milou mu to sluší snad ještě víc. Alespoň věkově jsou si výrazně blíž...

Naposledy se vzájemně doprovázeli v úterý večer na basketbalový zápas v losangeleském Staples Centru, kde se ještě v neděli večer předávaly hudební ceny Grammy. Místo se ale hned o dva dny později proměnilo na sportoviště, kde se sehrál zápas mezi týmy Los Angeles Lakers a Phoenix Suns. Komu fandili Mila a Ashton je jasné na první pohled, a to především díky hercově kšiltovce s nápisem LA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám