Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Pepu Vojtka (58) čeká nová role, ve které si bude muset obléknout punčocháče. Bude si rocker kvůli tomu depilovat nohy? "Jsem světlovlasý, takže moje chlupy na nohou nejsou skoro vidět," tvrdil Super.cz Pepa.

A co na to jeho manželka Jovanka, která je nejen tanečnice, ale má i svůj kosmetický salon? "I kdyby to bylo potřeba, nedokážu si představit, že by někde vydržel v klidu dvacet minut ležet," říká Jovanka, která se marně snaží Pepu dokopat k tomu, aby se o sebe víc staral. Kovářova kobyla tak chodí bosa.

"Jovanka mi dala nějaké omlazovací sérum na obličej. Ale skončilo v koši, protože jsem ho měl v koupelně tak dlouho, že už bylo po záruční době. Ale možná si pořídím nové," míní rocker, který tak používá pouze mýdlo a šampon na vlasy.

"Mám šampon proti lupům, protože se mi pod parukami v divadle vždycky hrozně zapotí hlava. Kondicionér nechci, vlasy jsou po něm hrozně rozlítané a já naopak potřebuju, aby mi držely. Takže po umytí používám aktivní pěnu, která vlasy ztuží," popsal svoje chvilky v koupelně Pepa.

Vojtek bude hrát titulní roli v muzikálu Casanova, domnívá se ale, že s legendárním svůdcem nemá mnoho společného. "Snad jen to, že ke konci života skončil v Duchcově, což je na severu Čech, odkud pocházím i já," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám