Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výrazné provokativní modely se vyskytují častěji na předávání cen MTV a na udílení cen Grammy převládá spíše klasika. Přesto se i na letošním ročníku objevily některé výtržnice, které se rozhodly z důstojného galavečera udělat pouťovou taškařici.

Jen málokdo má tolik osobního kouzla jako Florence Welch, aby unosila tak provokativní „dinosauří“ róbu z podzimní kolekce Givenchy. Androgynní Florenc je prostě jen jedna.

Že galavečeru Grammy přílišné experimenty nesvědčí, to si měla před svým nedělním entrée uvědomit r´n´b diva Janelle Monáe, která na rudý koberec před Staples Centre v Los Angeles nakráčela v kostýmu toreadora.

To stejné platí i pro vítězku poslední řady reality show Amerika hledá topmodelku Lisu D'Amato, která si udílení amerických hudebních cen spletla s Halloweenem a oblékla se za moderní bavorskou děvečku.

Domníváme se, že to tentokrát nevyšlo ani Jennifer Lopez (54) s levitující nohou v prostoru a všemi milované Adele (35). Druhá jmenovaná zpěvačka sice zvolila couture model z nadcházející jarní kolekce Valentina ve slušivé áčkové linii, barva šatů však nebyla příliš lichotivá. Zpěvačka by se měla raději vrátit ke své oblíbené černé, která její postavě sedí lépe.

Více módních halucinací z Grammy 2013 najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám