Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Burešová (30)zářila na Českém slavíkovi v šatech, ve kterých, jak sama přiznala, nemohla skoro dýchat. Šaty jí navrhla Zuzana Lešák Černá.

„Nemluvila jsem do ničeho. Před měsícem mi přišel návrh, já se do nich hned zamilovala. Jen se v tom nedá dýchat. To k tomu ale patří. My holky občas musíme trpět, abychom byly hezký,“ prozradila Super.cz Burešová.

Do spolupráce s návrhářkou šla podruhé. Poprvé to bylo na premiéře muzikálu Bodyguard. Tenkrát se dočkala hejtů, že vypadá jak z vykřičeného domu.

„Pár hejtů, komentářů bylo, není to pro mě směrodatné. Jsem ráda, že můžu spolupracovat s návrhářkou. která má za sebou hodně šatů pro velká jména. Jestli můžu nosit její šaty, je to pro mě velká radost, diskuze mě nezajímají,“ vysvětluje herečka a zpěvačka, která se během večera i převlékla do odvážného kostýmu od stejné návrhářky.

Na Slavících totiž vystoupila se svojí zbrusu novou písní a měla obrovský úspěch. V rozepnutém saku a zelené podprsence byla zatraceně sexy.

Burešová dorazila na Slavíky s partnerem Přemkem Forejtem (37). I ten se pořádně vyfiknul. „Já si na Slavíky vždycky nechávám šít nový smoking. Letos jsem šel do klasické černé. Měl jsem tři zkoušky. Mně se tam líbí atmosféra. To je pánská chvíle, kdy si to jde chlap užít,“ dodal Přemek Forejt.

Reklama

Další články

Načítám