Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vašek Noid Bárta (43) pokřtil svoji novou desku Hollywood s kapelou Bek Bek Clan. A podpořit ho přišel zejména jeho rodinný klan. Nechyběla maminka, táta, který mu stejně jako jeho manželka Eliška píše texty, bratr Štěpán anebo jeho tři dcery. Kmotrou desky byla zpěvačka Eva Burešová (30).

Po dlouhé době to prý byla výjimka, kdy publikum nesedělo, ale stálo a mohli si tak na muziku zatančit. „My některé písničky přetransformovali právě do klidnějších verzí, které jsou i na nové desce Hollywood. Když jsme přijeli na sedící koncert, kde byli i babičky a dědečkové, a spustili tenhle nářez, tak z toho byli dost špatní. Takže jsou některé v akustických verzích,“ vysvětloval zpěvák.

Jako kmotru a také jediného hosta koncertu si Vašek vybral Evu Burešovou, pro kterou také píše písničky. „A v první řadě jsme kamarádi, známe se asi patnáct let z představení Jesus Christ Superstar, kam přišla jako do prvního muzikálu. Máme k sobě blízko pracovně i lidsky, takže byla jasnou volbou,“ svěřil.

Tatínkovými největšími fanynkami jsou ovšem zpěvákovy tři dcery, Terezka, Eliška a Anička, které na koncertě také nechyběly a k Vaškovi se přidaly i na pódiu, když zazpíval písničku z pohádkového příběhu Ledové království.

To je naprosto dokonalé a jsem z toho vždycky dojatý. Stává se, že jedeme v autě a prostřední Elinka začne zpívat moji písničku, kterou slyšela jen jednou na koncertě,“ vyprávěl Bárta, podle něhož z dcer určitě vyrostou umělkyně. Z Terezky tanečnice, z Elišky zpěvačka a z Aničky kameramanka. Rozšíří tak rodinný klan, s nímž zpěvák spolupracuje, jak už jsme zmínili v úvodu. „Máme takovou rodinnou firmu, impérium,“ uzavřel Vašek.

Reklama

Další články

Načítám