Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Joan Collins (90) byla jedním z největších překvapení galavečera předávání cen Emmy. Dáma, která v květnu loňského roku oslavila devadesátku, všechny překvapila tím, jak báječně vypadá. A navíc je i ve skvělé formě.

U nás by mohla Joan Collins konkurovat snad jen nestárnoucí Yvetta Simonová. Obě umělkyně spojuje to, že jsou skutečnými dámami, které ani po devadesátce neztrácejí šmrnc. Joan je ale, co se týče soukromí, daleko větší ďáblice. Představitelka Alexis z Dynastie se už v roce 2002 provdala za o 32 let mladšího Percyho Gibsona a ještě dnes si s ním ráda zajede k moři, kde se nebojí obléknout si dvojdílné plavky. Na dovolené na Barbadosu ale za slunečními brýlemi a pod čepicí nebylo zřetelně vidět, jak herečka v současné době vypadá.

To ukázala až teď, během galavečera předávání cen Emmy v Los Angeles. Po boku herečky Taraji P. Henson na pódiu předávala jednu z cen a lidé se shodují na tom, že vypadala fantasticky a o desítky let mladší, než kolik jí ve skutečnosti ukazuje její průkaz. A navíc rozdávala úsměvy a sršela i neuvěřitelnou energií.

„Vypadá maximálně na 60. Na 90 naprosto fantasticky. Všichni bychom měli mít takové štěstí,“ píše v Daily Mailu jeden ze čtenářů. Jiní přemýšlejí o tom, co se za jejím vzhledem skrývá. „Zdravý, pozitivní, aktivní životní styl, nikdy není sebelítostivá. Velmi noblesní dáma,“ zní jeden názor. „Vypadá úžasně a stále vypadá jako ona. Většina hvězd začne vypadat divně a už si vlastně nejsou podobné. Viděl jsem ji nakupovat a vypadá stejně dobře ve skutečnosti jako na obrazovce,“ přidává se další, který ostatním odpovídá i na případné komentáře o tom, že za vzhledem herečky určitě stojí celá armáda vizážistů a stylistů. Joan si každopádně vysloužila možná nejvíc poklon ze všech hostů předávání Emmy a lidé se shodují na tom, že se stala ikonou celého večera.

Reklama

Další články

Načítám