Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská herecká ikona Joan Collins (90) si i nadále vychutnává překrásné slunné počasí, které panuje na ostrově Barbados, kam společně se svým mužem Percym Gibsonem před pár dny odcestovala. Láska a vzájemná úcta je mezi manželi patrná na první pohled, Percy svou ženu neustále drží za ruku a i při koupání v Atlantiku se od sebe nehnou na krok. Je vidět, že Joan si napopáté skutečně uměla vybrat pravého gentlemana…

Kdo by čekal, že Collins si ve svém věku už dávno užívá nicnedělání a zaslouženého důchodu, byl by na omylu. Herečka je totiž velice činorodá a ani večírky jí nejsou cizí. Loni se také například blýskla v jedné z hlavních rolí ve filmovém muzikálu Tomorrow Morning a nedávno vydala své knižní memoáry s názvem Behind The Shoulder Pads, kde se svěřila s řadou pikantností ze svého života.

Ten má představitelka potvory Alexis ze seriálu Dynastie skutečně bohatý a rozhodně se má se čtenáři o co podělit. Talent na psaní mají ostatně zřejmě také v rodině. Její mladší sestra Jackie Collins, která v roce 2015 podlehla rakovině prsu, byla velice slavnou spisovatelkou románů. Napsala jich celkem 32, přičemž všechny z nich se staly bestsellery.

Joan Collins, která je zároveň trojnásobnou maminkou, se za herce Percyho Gibsona provdala roku 2002. Toho pravého přitom našla až na pátý pokus, předešlá manželství skončila rozvodem většinu do pár let. Pouze se svým třetím mužem Ronem Kassem, jenž byl mimo jiné manažerem skupiny Beatles, zůstala jedenáct let. S Percym jim to ovšem klape už více než dvě dekády a jejich manželství by jim jistě mohli mnozí závidět.

Reklama

Další články

Načítám