Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na bedra zpěvačky Taylor Swift (34) se po nedělním udílení cen Grammy snesla pořádná vlna kritiky. I jejím věrným fanouškům se nezamlouvalo, jak se popová princezna zachovala v momentě, kdy si přebírala ocenění v kategorii Album roku a Céline Dion, jež jí oceněnní předávala, nevěnovala ani pohled. V zákulisí to už ovšem vypadalo úplně jinak…

Kanadská hudební legenda krátce před vyhlášením vítěze ve zmiňované kategorii dojala svými slovy celý sál. Zpěvačka, která byla sama nucena kariéry zanechat kvůli zdravotním komplikacím, které ji v posledních letech sužují, se od publika dočkala ovací ve stoje hned poté, co přišla na podium v doprovodu svého nejstaršího syna.

Poté, co vyhlásila vítězku, byla Swift očividně v naprostém šoku. Chvíli nechtěla uvěřit svým uším, a když se po pár okamžicích vzpamatovala, v euforii sdílela svou radost se svými spolupracovníky. Podle mnohých objala snad všechny, kromě Dion, na niž nepohlédla ani ve chvíli, kdy si od ní cenu přebírala.

Ovšem zatímco lidé Taylor na sociálních sítích za její jednání houfně kritizovali, Céline měla pro svou mladší kolegyni zřejmě větší pochopení. Swift, která hned v úvodu své děkovné řeči prohlásila, že je to nejlepší okamžik jejího života, se zároveň stala první umělkyní v historii, která si připsala Grammy za Album roku počtvrté. Euforie tak byla nepochybně namístě a Dion vůči Swift očividně žádnou zášť necítila.

Obě pěvecké ikony si na sebe udělaly čas hned v zákulisí losangeleské Crypto Areny, kde se 66. ročník cen konal. Taylor svou kolegyni v zákulisí objala a zvěčnit se neváhala ani s jejím synem Renem-Charlesem Angelilem.

Reklama

Další články

Načítám