Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou vlastní pěveckou kariéru byla sice Céline Dion (56) kvůli zdravotním potížím nucena ukončit, ale své kolegy podpořit neváhá. Během nedělního udílení cen Grammy se Céline překvapivě objevila dokonce na podiu, kde předávala jednu z hlavních cen. Zlatou sošku gramofonku z jejích rukou převzala dojatá Taylor Swift (34), které se podařilo pokořit další hudební milník…

Céline, která bojuje se vzácným a prozatím nevyléčitelným Stiff Person Syndromem (SPS), jež způsobuje ztuhlost svalů, podpořil její nejstarší syn Rene-Charles Angelil (23), který svou maminku na podium doprovodil. Publikum Dion bouřlivě přivítalo ve stoje, což hudební ikonu dojalo téměř k slzám.

„Děkuji vám všem! Miluji vás, vypadáte nádherně. Když říkám, že jsem ráda, že jsem tady, myslím to opravdu od srdce. Dělá mi velkou radost, že mohu předat cenu Grammy, kterou mi před 27 lety předaly dvě legendy Diana Ross a Sting,“ řekla Céline předtím, než vyhlásila vítězné album - Midnights od zmiňované Taylor Swift, která si toto ocenění odnesla již počtvrté. Stala se tak první osobností, které se to kdy podařilo.

Taylor, která prožívá snové období jak po kariérní stránce, tak v soukromí, byla z historického triumfu naprosto šokovaná, a možná i proto úplně opomněla reagovat na Dion, když jí cenu předávala. Fanoušci na to následně hojně poukazovali a Swift vyčítali, že se Céline nenavázala žádný oční kontakt ani v momentě, kdy jí předávala cenu, a raději se věnovala svým spolupracovníkům a svou radost sdílela s nimi.

Na Twitteru se následně do Taylor pustili i její skalní fanoušci: „Taylor Swift Céline Dion ani neobjala, ani ji nijak nevnímala. Sakra, tohle nemůžu vystát,“ napsala fanynka a své rozčílení sdíleli i další: „Grammy byly divoké. Ona to ale vyhrála třikrát a obvykle se chová jako profík. Ale ignorovat ikonu, fuj,“ či „Jako někdo, kdo vždy hájí Taylor, tohle obhajovat nemůžu. Žádné uznání směrem k Céline,“ zní jen několik názorů z mnoha. Céline ovšem měla zřejmě pro kolegyni a její jednání větší pochopení a na následné party se společně nechaly zvěčnit hned několikrát.

Reklama

Další články

Načítám