Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během udílení cen Český slavík se některé známé osobnosti kreativity, co se týče outfitů, nezalekly. Vůbec nejvýraznější outfit vynesl zpěvák Jan Bendig (30), který byl ve stříbrném kompletu s blyštivými komponenty nepřehlédnutelný.

Tento outfit ovšem zkritizoval uznávaný módní návrhář Osmany Laffita (58), který tomuto tématu věnoval celý příspěvek na sociálních sítích. „Přestávám být módní návrhář a vracím se k výrobě pneumatik v továrně v Otrokovicích. To je beznadějné,“ uvedl Osmany k fotografii Honzy a animované plechové figurky, kterou se zpěvákem srovnal.

Později reagoval také na vzkaz, který Honza Bendig vymazal. „Je to můj názor k módě. Známe se dlouho a moc dobře. Mnohokrát jste s Lukášem byli moji hosté u mě na tržnici, které já říkám Hvězdárna. Ty zpíváš. O tvém zpěvu nemluvím, protože zpíváš krásně. Módu dělám já, více než 20 let. A raději nemluv o módě. Debbie Brown není módní návrhářka, je oportunista se šicím strojem. Dělá z vás šaška. Já v mé tržnici oblékám zákazníky, kteří mi platí. Nepůjčuji a nedělám věci za reklamu. Klidně si za mnou skoč, pokud budeš chtít, a nebude to trvat 6 měsíců, jak údajně trval tvůj outfit. Za 6 měsíců dělám celou kolekci. Víš, kde bydlím,“ podotkl známý módní návrhář, do kterého se pustili další diskutující se slovy, že je příliš kritický.

„Já si můžu psát, co chci, a vy také. Jde o veřejné téma. Když veřejně nosíš stříbrnou cirkusovou maškarádu, tak musíš akceptovat, že budou lidé veřejně psát svůj názor. To je princip sociálních sítí. Je to veřejné. A ví moc dobře, proč to smazal. Jak říkám, známe se moc dobře. Říkám věci, jak jsou. Byl to hrozný a trapný outfit. To je vše. Nikoho to nezabije. Honzu živí zpěv, ne móda. A měl by si vzít stylistu, který by mu radil s oblečením,“ dodal Osmany Laffita.

Reklama

Další články

Načítám