Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kourtney Kardashian (45) a její muž Travis Barker byli před časem pověstní tím, že se vášnivě líbali téměř na každé veřejné akci. Pak ale Kourtney otěhotněla a vypadalo to, že pár své vášně už trochu zklidní. Teď si ale vyšli do společnosti a opět všem ukázali své jazyky.

Členka rodu Kardashian-Jenner je po boku člena kapely Blink 182 už pár let velmi šťastná. Historie jejich vztahu by měla zasahovat až do roku 2020, dlouho předtím ale byli přáteli a sousedy. Travisovi, který už sám měl dvě děti, rozhodně nevadilo, že jeho vyvolená má dokonce tři. Společně se dlouho pokoušeli o dítě, ještě v roce 2022 Kourtney s veřejností sdílela špatné zkušenosti s umělým oplodněním. Neúspěch v této oblasti ale pár neodradil od toho, aby si řekl své ano. A to dokonce třikrát, veselka proběhla nejprve v Las Vegas, v Santa Barbaře a honosná svatba pak v italském Portofinu.

V červnu loňského roku Kourtney na koncertě svého manžela oznámila transparentem, že se konečně zadařilo a je těhotná. Fanoušci pak mohli vidět spoustu jejích sexy fotek s bříškem, a to tak dlouho, až měli pocit, že podnikatelka snad už nikdy neporodí. V listopadu se ale odmlčela na sociálních sítích a poté vyšlo najevo, že už si manželé užívají chlapečka Rockyho Thirteen Barkera.

Trvalo ale ještě nějakou chvíli, než si ti dva opět vyrazili do společnosti. A na předávání cen Emmy to vypadalo přesně jako za starých časů. Manželé oba v černém na červeném koberci vystřihli velmi vášnivý polibek s propletenými jazyky. Zatímco oni dva si ho užívali, veřejnost pro jejich milostné hrátky už tolik pochopení nemá.

„Potřebují dospět, nikdo nechce vidět, jak jí strká jazyk do krku,“ myslí si například jeden čtenář Daily Mailu. „Oba jsou nechutní. Jsou ztělesněním všeho, co je v dnešním světě špatně,“ přidává se druhý. „Chudáci jejich děti,“ myslí si třetí a v tomto smyslu se objevuje i řada dalších komentářů. Jiní lidé se pozastavují i nad tím, proč byl zrovna tento pár pozván na předávání cen Emmy. Pozvání si ale určitě vysloužil Travis jako člen známé kapely a je vidět, že manželům už chyběla záře reflektorů a pozornost médií. Tak uvidíme, jaké libůstky si ještě v budoucnu přichystají.

Reklama

Další články

Načítám