Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoční čas je pro mnoho lidí dojemným obdobím. I Kourtney Kardashian (45) a Travise Barkera rozněžnil natolik, že se rozhodli se svými fanoušky sdílet první snímky synka, který se narodil zhruba na začátku listopadu.

Kourtney se svým těhotenským bříškem pyšnila velmi dlouho, až si z ní fanoušci napříč internetem začali dělat legraci ve smyslu, že má nejdelší těhotenství na světě. Na začátku listopadu svět obletěla zpráva, že se členka slavného klanu stala už čtyřnásobnou maminkou. S manželem Travisem Barkerem dítě pojmenovali netradičně, a to Rocky Thirteen. Kourtney vychovává ještě své děti Masona, osmilelého Reigna a jedenáctiletou Penelope a Travis má devatenáctiletého syna Landona Ashera a nevlastní dceru Atianu. Fanoušci na první snímky dlouho očekávaného miminka čekali velmi dlouho. A to až do vánočního období.

Teď se na profilech obou rodičů konečně objevila série láskyplných fotek, na kterých je vyobrazena celá rodina, Kourtney během kojení nebo Travis chovající miminko. Kromě spousty krásných komentářů si ale pár musel přečíst i takové, které ho zřejmě příliš nepotěšily. „Ale je organický?“ ptá se například jeden komentující. „Doufám, že nedává dítěti pusu na pusu,“ strachuje se jiný. „Myslím, že fotka kojení je zbytečná,“ stěžuje si třetí. „To dítě bude vypadat tak zatraceně vtipně,“ nebo „příšerné jméno a snad vypadá jako ty a ne jako jeho otec,“ znějí další hanlivé komenty. Tak snad tato neúcta do budoucna nepřiměje pár k tomu, aby své dítě raději schovával před světem.

Reklama

Další články

Načítám