Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes večer se již po 33. předávají hudební Ceny Anděl, o nichž na rozdíl od Českých slavíků nerozhoduje veřejnost, nýbrž Česká hudební akademie. Do prostor pražského O2 universa už se sjely slavné osobnosti nejen naší hudební scény a vy se můžete podívat, jak jim to během slavnostního udílení sluší…

Na akci už je pořádně rušno a mezi hvězdami, které si udílení cen nenechaly ujít, jsou například rapperka Sharlota, která vsadila na další ze svých nepřehlédnutelných modelů. V tomto směru ji ovšem tentokrát trumfla Rozálie Havelková, která doslova a do písmene dorazila v pytli. Ten její měl navíc vtipný nápis „Rychlá móda je na pytel“, čímž zároveň poukázala na problém, který je stále více aktuální. Senzačně vypadá také herečka Tereza Ramba, která překvapila odvážnými šaty s průstřihem v oblasti břicha, a rovněž Ewa Farna, která zvolila střídmější šaty, než jsme u ní zvyklí, a udělala dobře. Nechybí ani Jan Cina, Martina Pártlová a mnoho dalších.

V páru dorazilo hned několik osobností, jako například Eva Burešová a Přemek Forejt, David Koller s manželkou, moderátoři Čestmír Strakatý s manželkou Hanou či Petr Cerha s přítelkyní Terezou. Dále se dostavili zpěvák Michael Foret a jeho manželka Eliška nebo Emma Smetana s Jordanem Hajem. Právě Emma na sebe upoutala pozornost velice svůdnými šaty.

Během večera, kterým provázejí Honza Dědek a Ivana Kulhánková, známá jako Fancy, se můžete těšit na několik živých vystoupení. Na své si přijdou například fanoušci J.A.R., Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers, kapel Jelen a Hradišťan, Anny K., Bena Cristovaa, Marcella a dalších.

Reklama

Další články

Načítám