Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Survivor nedávno opustil i trenér a zpěvák kapely Skyline Jakub Bína. Za jeho odchodem stály nepříjemné zdravotní problémy, se kterými na ostrově několik týdnů bojoval.

„Devátý den jsem chytl zánět do ucha, dvacet dní jsme se to snažili dát do kupy. I když jsme brali nějaká antibiotika, tak to bylo na prázdný žaludek. Bez jídla a normální hygieny je tam těžké přežít nějaké normální věci, kór zánět s uchem,“ svěřil se Jakub Bína Super.cz s tím, že nechal svůj problém zajít za hranu a přivodil si tinnitus.

„V uchu mi začalo pískat, což mi rozjelo tinnitus. Poslední dny jsem přestal slyšet a v tu chvíli nebylo moc o čem debatovat. Po poslední návštěvě doktora v Dominikánské republice jsem věděl, že je to v háji. Doktor mi dal na výběr, jestli to chci risknout nebo ne. Ve finále vás tam nechá, s čímkoliv chcete. Pokud podepíšete revers a budete chtít hrát se zlomenou nohou, tak můžete hrát se zlomenou nohou. S tím bych ještě asi hrál, ale přijít o nějaký vjem, který nevíte, jestli bude vratný… To už je věc, kde by člověk neměl zajít za hranu,“ řekl Jakub, který si ze Survivoru možná odvezl doživotní následky.

„Já jsem tu hranu podle mého doktora položil hodně daleko a tím jsem to podělal. Kdybych byl chytrý a po deseti dnech si řekl, že je to špatné, a šel domů, tak bych možná žádný tinnitus a žádné trvalé následky neměl, ale je to moje blbost. Mám to pořád, ale na ucho už slyším. Sluch se začal pomalu vracet, když jsem začal normálně jíst a co jsem podstoupil nějaké léčby. Dělám, co můžu, slyším, ale v hlavě mi stále píská,“ dodal Jakub Bína.

Reklama

Další články

Načítám