Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Beáta Kaňoková už pomalu spěje ke konci svého druhého těhotenství. Do poslední chvíle ale natáčí svoji roli v seriálu Zlatá labuť, a má za sebou dokonce i divadelní premiéru. „Začíná to být náročnější, ale myslím, že už teď mám hodné miminko, které mi pořád dovoluje dělat svoji práci,“ svěřila Super.cz.

Beáta je ve třetím trimestru, těhotenství je na ní pořádně znát, i když o tom, kolik přibrala, mluvit nechce. A jako překvapení si nechává i pohlaví miminka. Každopádně její postava ve Zlaté labuti těhotná není, a tak je hodně složité pokročilé stadium těhotenství skrývat.

Moje postava snad jako jediná v tom seriálu těhotná není, tak už si z toho dělám legraci, když kolem mě běhají kolegyně s falešnými bříšky a já mám to své opravdové, ale dělám, že tam není,“ smála se. Představu, jak dlouho bude po porodu doma, zatím nemá. „Sice mám už nějaké zkušenosti, ale pokaždé je to jiné. Věřím, že to bude jednodušší,“ míní maminka dcerky Juditky, kterou má s expartnerem ve střídavé péči.

Beáta si vždy potrpěla na módu, ani s těhotenstvím se to nezměnilo. „Snažím se nekupovat vůbec nic těhotenského, musela jsem si pořídit jen dvoje kalhoty, protože už jsem se do žádných nevešla. Nosím natahovací věci, které jsem nosila, i když jsem těhotná nebyla. Pořídila jsem si over size komplet, který vím, že budu nosit i potom. Snažím se to dělat udržitelně,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám