Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokračování seriálu Sex ve městě „And just like that“ je tak oblíbené, že se chystá už třetí série. V té ale s největší pravděpodobností diváci neuvidí jednu z hlavních postav, která v prvních dvou sériích pořádně zahýbala dějem. A lidé jsou rádi.

Na paškál už před časem přišla postava Che Diaz v podání umělce jménem Sara Ramirez. Právě postava nebinární/ho komičky/komika velmi zahýbala dějem, když se do ní zamilovala Miranda v podání Cynthie Nixon a opustila dlouholetého manžela. Eskapády Che ale lidé postupně přestávaly bavit a již dříve volali po tom, aby v další sérii pokud možno neúčinkoval/a. Teď se ale údajný odchod Che Diaz v zahraničních médiích spojuje i s tím, že zpráva o něm přišla den poté, co Ramirez odsoudil/a filmový a televizní průmysl za trestání herců, kteří vystoupili na podporu Palestinců uprostřed probíhajícího konfliktu mezi Izraelem a Palestinou.

Skutečná pravda zatím nevyšla najevo, lidé se ale shodují v tom, že budou rádi, pokud Che Diaz už neuvidí. A to ne z důvodu, že by jim vadil umělec Sara Ramirez, ale to, jak jej scenáristé nechali na obrazovce jednat. „Nejlepší rozhodnutí. Ta postava nebyla sympatická,“ píše například jeden čtenář magazínu Us Weekly. „Není špatným hercem, ale postava byla špatná,“ dodává druhý. „Byla to ta nejhorší postava od Burgera,“ vyjadřuje se třetí a odkazuje se na jednoho z bývalých milenců Carrie Bradshaw, který ji v seriálu nehezky opustil.

Další lidé píší, že vztah Mirandy a Che pro ně byla nejhorší dějová linie celé série a někteří se prý kvůli ní na seriál i přestali dívat. A jiní doufají, že by se Miranda mohla vrátit ke svému manželovi Stevovi. Tak uvidíme, jak si tvůrci poradí s dalším směřováním hlavních postav a jaká překvapení ještě další série přinese.

Související témata:
Seriál A jak to bylo dál...

Další články

Načítám