Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár dní poté, co měla na HBO premiéru druhé série rebootu Sexu ve městě s názvem And Just Like That..., se hlavní představitelka seriálového hitu Sarah Jessica Parker (59) v rámci propagačních rozhovorů rozmluvila o návratu kolegyně Kim Catrall, ale také o stárnutí a plastických operacích.

Že uniklo s předstihem, že se Catrall ve druhé řadě objeví, Parker nepotěšilo. V rozhovoru s Andym Cohenem dokonce uvedla, že by ji nic nemohlo naštvat víc, protože doufala, že to bude pro diváky překvapení. Catrall, respektive postava Samanthy, se podle webu Variety objeví pouze v jedné scéně, při telefonickém hovoru s Carrie, což mohlo podle Parker, pokud by to zůstalo v tajnosti, zapůsobit „jako ohňostroj“.

V jiném rozhovoru s Howardem Sternem pak Parker čelila mj. otázkám na svůj vzhled. Zeptal se jí například, zda, když se podívá do zrcadla, vidí dobře vypadající osobu. „Jsem reprezentativní,“ odpověděla. „Ale popravdě se na sebe nerada dívám. Ale řekla bych, že je to v pohodě,“ dodala.

Následně padl dotaz, zda herečka někdy zvažovala facelift, botox nebo jiné zákroky. „Pomýšlela jsem na všechny. Pořád se lidí ptám, jestli už není pozdě.“ Na plastiku ale dle svých slov nakonec nikdy nešla.

Čemu se ale nevyhýbá, jsou dermatologické zákroky jako profesionální peeling. „Upřímně si myslím, že facelift jsem propásla, takový ten starý dobrý, který si ženy nechávají dělat, když je jim 44 let,“ dodala herečka, která se nebojí vrásek ani šedin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám