Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Iva Kubelková (46) si zahrála v seriálu Na vlnách Jadranu. Měla tak možnost užít si natáčení v prosluněném Chorvatsku, čehož náležitě využila. A všechny potěšila pohledem na svou dokonalou postavičku v plavkách.

Iva ztvárnila bohatou turistku, jež si s manželem užívá na luxusní jachtě. Do té doby, než jim jachtu vykradou… Kubelková na ostrově Brač natáčela čtyři dny.

„Bylo to hezké, vzala jsem s sebou dceru Karolínku, takže jsme si udělaly výlet mimo sezonu do Chorvatska. Nikde nikdo, jezdily jsme na kole kolem moře. Natáčení bylo příjemné a takové s nadsázkou,“ usmívá se moderátorka.

Jejího manžela, Němce, hrál místní Chorvat. „Moc jsme si spolu nepopovídali, nebyl na to ani čas. Natočili jsme tu scénu a bylo. To, co se ztratilo, nebyla výjimka. Na tom je založen ten příběh. Prozrazovat to tedy nebudu. Řeknu jen, že na další lodi se ztratilo zase něco podobného, vlastně v tom je ten fór, že partička zlodějů krade nesmyslné věci. Přišlo mi to jako nadsázka,“ prozradila něco málo z děje Kubelková.

Reklama

Další články

Načítám