Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máme za sebou 12. ročník taneční soutěže StarDance. Vítězi se stali Darija Pavlovičová (22)Dominik Vodička (27). Po jejich freestylovém vystoupení si porotce Richard Genzer (57) ale pořádně zavařil u své bývalé ženy Lindy Finkové (55).

Moderátor Marek Eben (66) totiž s Darijou probíral také cestování a řeč padla na život v divočině. Richard hned toto téma glosoval a zavzpomínal právě na Lindu.„Já jsem byl ženatej, tak vím, o čem mluvíte, s tou divočinou,“ zažertoval.

Linda ale seděla u obrazovek, a tak její reakce na sebe nenechala dlouho čekat. „Miluju StarDance. ‚Znám divočinu. Byl jsem ženatej.‘ Překlad: Když se skoro každý den vracel domů vožralej, byla to divočina,“ opáčila zpěvačka na svém Facebooku.

V dalších komentářích se k tématu vyjádřila dál. Je to prý vůbec poprvé po letech, co na toto téma ostře reaguje. „Realita po 12 letech. Mám s ním krásný a chytrý děti. Ale po 12 letech jsem nevydržela u balení dárků,“ vysvětila, proč vše najednou píše. „Někdy by si měl dát klídek s kecama,“ dodala nakonec.

Manželství mezi Richardem Genzerem a Lindou Finkovou bylo na české poměry i tak velmi originální. Rozváděli se celých deset let. Každý z nich už žil s někým jiným, ale na oficiální rozvod nijak nespěchali. Až letos v lednu se pochlubili, že manželství bylo konečně oficiálně rozvedeno.

Reklama

Další články

Načítám