Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Páté kolo StarDance se stalo posledním pro Terezu Maškovou (28) a Daniela Kecskemétiho. Předvedli sambu, za kterou si od poroty vysloužili dvacet tři bodů.

„Samozřejmě nás to mrzí a bolí to, protože jsme si přáli jít dál, ale někdo vypadnou musí. A já jsem ráda, že jsem si mohla tento poslední tanec užít,“ řekla Super.cz Tereza Mašková bezprostředně po skončení přenosu.

„Mrzí mě to, těšila jsem se na další tanec, ale nevadí. Ale cítím i úlevu, protože je to velmi náročné a myslím, že jsme udělali spoustu práce za ty tři čtyři měsíce,“ doplnila.

„Každý tanec stál za to a užil jsem si každou minutu na parketě,“ dodal její tanečník Daniel Kecskeméti.

Tereza Kostková a Marek Eben jako vždy postupně ohlašovali páry, které v soutěži zůstávají a postupují do dalšího kola. V posledních dvou, mezi nimiž se nakonec rozhodovalo, byly Adriana i Tereza Maškovy. „Mohla bych začít příjmením, ale taková sv*ně fakt nejsem,“ překvapila Kostková jadrnějším slovníkem. Následně ohlásila, že končí Tereza.

Porota byla v pátém kole spokojená, dokonce padly i tři desítky, které si vytančili Iva Kubelková s Martinem Prágrem a s třiceti body se stali nejúspěšnějším párem večera. O tři body méně získali Eva Adamczyková s Jakubem Mazůchem a šestadvacet bodů obdrželi Darija Pavlovičová s Dominikem Vodičkou. Nejméně, osmnáct bodů, pak od poroty získali Josef Maršálek s Adrianou Maškovou.

V soutěži tak pokračují Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková, Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková, Iva Kubelková a Martin Prágr, Josef Maršálek a Adriana Mašková a Darija Pavlovičová s Dominikem Vodičkou.

Poslední soutěžní tanec Terezy Maškové a Daniela Kecskemétiho

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám