Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začal pátý večer taneční show StarDance, který s sebou nese hned tři tance, a to sambu, valčík a cha-cha. Své choreografie soutěžící trénovali na rozmanité písně z celého světa, navíc zpívané méně obvyklými jazyky.

O hudební doprovod se jako vždy MoonDance Orchestra Martina Kumžáka a zpěváci Dasha, Michal Cerman, Naďa Wepperová a Dušan Kollár.

Do pátého kola se protančili Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková, Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková, Iva Kubelková a Martin Prágr, Josef Maršálek a Adriana Mašková, Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti a Darija Pavlovičová s Dominikem Vodičkou.

Podle sázkařů se na prvním místě drží Eva Adamczyková, hned po ní lidé věří jejímu manželovi Markovi. Poslední je opět Josef Maršálek. To ale může být zavádějící, jak ukázalo minulé vypadnutí Richarda Krajča, který také patřil podle bookmakerů k favoritům.

Reklama

Další články

Načítám