Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Prostřena! mají opět žně! Slavní soutěžící, tentokrát z řad muzikantů, dělají možné i nemožné, aby zaujali. Největší bomby jedou houslistka Markéta Muzikářová a zpěvačka Kate Matl (45). Není divu, že pánská část osazenstva má co dělat, aby večer vydržela. A co teprve diváci!

Nejvíc leží v žaludku zatím pondělní soutěžící. „Probírat u večeře do kamery minulé, současné a či případné souběžné partnery, zejména jejich počet, je nevkusné,“ poznamenala divačka Zorka k večeru Muzikářové.

„Nechat tam dítě i při večeři. Tak to už je opravdu mazec,“ přidala se další dáma, která reagovala na fakt, že děti houslistky asistovaly v kuchyni a přítomny byly i během večeře.

„Nemilé překvapení, paní je až moc rozjuchaná a chová se jak praštěná,“ nechala se slyšet Alena.

Lidé u obrazovek hodně řešili i to, že hudebnice všem hostům do omrzení nabízela alkohol, jako by je snad chtěla opít, aby jí dali víc bodů. Pokud to měla v plánu, vsadila na špatnou kartu. Spolustolovníci buď přijeli autem, a tak se alkoholu museli vzdát, nebo se mu programově vyhýbají.

Vedle Muzikářové se ostatní VIP soutěžící docela ztrácí. Nejvíc jí šlape na paty Kate Matl. Ať už svou bezprostředností, kterou by mnozí diváci nazvali i peprnějšími výrazem, nebo extravagancí. K jako Kate má na náušnicích i na tričku, všimli si fanoušci Prostřena!.

Vařit bude v pátek a jistě to bude taky pořádná jízda. Jisté je jedno. Pánové Ondřej Bábor a Jakub Moulis si konečně oddechnou, že soutěžní klání končí. Protože toho hihňání, štěbetání a diblení bylo víc než dost.

Reklama

Další články

Načítám