Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prostřeno je po vánoční odmlce zpět. V nových dílech se aktuálně objevuje partička mladých a úspěšných, které lidé znají nejen ze sociálních sítí, ale také z televizních obrazovek a sportovních kolbišť.

Vaření má za sebou influencerka Kimly, která připravila vietnamské pochoutky. V úterý se za plotnu postavil známý influencer Tadeáš Kuběnka, který se postaral o pořádnou show. Není se tedy čemu divit, že právě tento díl vyvolal pořádný rozruch.

Tadeáš vařil i s pomocí maminky na telefonu. Potřeboval totiž poradit, kdy dát do polévky koření. „To jsou nervy kurva. Hej, do p*či, mně se furt vypíná ta indukční deska,“ hlásil během natáčení. Pokud jde o maminku, tak svému synovi s úsměvem poradila. „Ty vole, to zase bude ostuda,“ dodala v telefonátu.

Diváci Prostřena jsou v šoku z influencera Tadeáše Kuběnky. Takhle se dělá pořádný rozruch.

Ve finále se Tadeášovi nepovedl ani dezert. „Jelikož vůbec nevím, co dělám, tak si dáme zmrzlinu. Ten dezert nevyšel, ale upřímně, stejně by ta waffle byla hnusná, takže si myslím, že tohle je možná lepší,“ řekl otevřeně. Pak ho ovšem jeho maminka odsekla, protože nesouhlasila s tím, že by dezert nebyl dobrý.

Netrvalo dlouho a krátce po odvysílání tohoto dílu se objevily spousty diváckých reakcí.

„Já jen doufám, že to je domluvené, aby dělal mladej show, protože ten slovník v televizi je katastrofa,“ uvedl jeden z diváků. „To se neumí vyjadřovat jinak,“ ptá se další. „Maminka měla pravdu, ostuda už to je,“ napsala fanynka pořadu.

Mezi reakcemi se však objevilo i několik pochval. Někteří diváci se totiž zřejmě po dlouhé době skutečně pobavili. „Přijde mi, že lidi absolutně nechápou humor. Já se u toho řežu jako dement,“ uvedl divák. „Náhodou, jsem se málem pochcala smíchy,“ vzkázala fanynka. „Mně se ten díl moc líbil. Dost jsem se nasmála,“ shodují se další.

Influencer Tadeáš Kuběnka chce normalizovat prdění a krkání, jak informoval v Prostřenu.

Zdá se, že skutečně půjde o zajímavou podívanou i v následujících dnech. Ve středu se k plotně postaví influencer a biatlonista Ondřej Mánek, u kterého bude opět perlit právě Tadeáš.

„Moje celoživotní poselství influencera je znormalizovat krkání a prdění, protože co máš v ten moment dělat? Mám se tady tím krkem udusit nebo co,“ řekl u stolu poté, co si krknul.

Reklama

Další články

Načítám