Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Následující text obsahuje spoilery! Survivor opustil další hráč. Tentokrát se ovšem nejedná o dobrovolného odpadlíka, ale soutěžícího, který chtěl na ostrově setrvat co možná nejdéle.

Reality show skončila pro topmodelku Denisu Dvořákovou (34), která prohrála duelovou skládačku s influencerem Martinem Carevem.

„Bude to podruhé a doufám, že se mi to povede jako v prvním duelu. Určitě se vzdávat nebudu, a jak už jsem říkala předtím, já tady opravdu chci být. Uvidíme, jak to dopadne,“ řekla Denisa krátce před soubojem, který jí byl nakonec osudným.

Se slzami v očích pak poděkovala svým soupeřům, ale také pořadatelům za životní zážitek, který jí byl působením v Survivoru dopřán.

„Odnáším si skvělé vzpomínky a zážitky. Fakt jsem tady chtěla zůstat déle, takže mi ještě úplně nedošlo, že je tohle opravdu konec a nebudu se vracet zpátky na ostrov. Být tady dvacet dní pro mě bylo jako tady být jednou tolik. Je to asi největší challenge, do které jsem se mohla pustit, a jsem moc ráda, že jsem si to tady mohla na vlastní kůži zkusit,“ dodala Denisa Dvořáková na závěr.

Reklama

Další články

Načítám