Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Páté kolo StarDance se stalo posledním pro Terezu Maškovou (28) a jejího tanečníka Daniela Kecskemétiho. Zatančili sambu, za kterou od poroty získali třiadvacet bodů. Bodově pod nimi skončili Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková a Josef Maršálek (42) s Adrianou Maškovou.

Právě Maršálek, který se pravidelně umisťuje na chvostu bodového hodnocení, znovu sklízí diváckou kritiku za to, že v soutěži nadále zůstává. Je to paradoxní, neboť právě divácké hlasy ve finále rozhodují o vypadlých. Ukázalo to už minulé kolo, kdy skončil favorit podle bookmakerů, Richard Krajčo.

Maršálek, oblíbený u části diváků, se tak dostává do nezáviděníhodné situace, kdy o sobě musí číst hejty z druhého diváckého tábora, jak mu to nejde a že v soutěži nemá co dělat.

„Maršálek měl vypadnout, co si budem… Je sympatický, mám ho i celkem ráda, ale vůči ostatním párům to je prostě nefér,“ míní jeden z fanoušků českotelevizní show a další v narážce na Maršálkovo povolání cukráře přidává otázku: „Ví se o tom, že tohle je StarDance, a ne MasterChef?“

Sám Maršálek to, zdá se, bere se stoickým klidem a na kritiku reaguje s nadhledem a vtipem. Například po čtvrtém kole, kdy ho lidé označovali za „zelí šlapajícího cukráře“, se vyfotil s hlávkou zelí v záhonu a fotku sdílel na sociální síti. „Děkuju za ty stovky nádherných zpráv. Jsem moc rád, že to MÍ sledující mají v hlavě srovnané. Děkujeme oba, že Adriano?“ vzkázal.

Reklama

Další články

Načítám