Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Survivoru se do sloučení dostal i tanečník a hvězda Stardance Martin Prágr (29). Avšak si v drsné reality show sáhl na zdravotní dno. Začal totiž vykašlávat krev.

„Vidět Martyho kašlat krev bylo brutální. To bylo fuj. Jako mám toho chlapce hodně rád, ale on už si tu prošel tolika nemocemi,“ řekl Pirát během povídání s ostatními hráči.

Martin Prágr promluvil o svém zdravotním stavu

„Je tady strašně jednoduché narušit si zdraví. Ještě jsem snad neviděla, aby takhle z někoho tekla krev. Bylo mi úplně jedno, jestli prohrajeme nebo cokoliv, protože v tu chvíli mi jenom záleželo, aby byl v pohodě,“ řekla Nikola. Mikýř pak dodal, že by byl překvapený, kdyby se Marty z nemocnice vrátil a nastoupil normálně do hry.

To se však pro překvapení stalo a Marty se rozhodl bojovat dál. „To zdraví k tomu Survivoru patří. Je to boj sám se sebou a třeba bojovat dál. Myslím si, že jsem na tom líp. Člověk si tady sahá v určitých momentech na dno a jedno dno pro mě bylo i to zdravotní, ale v pohodě,“ řekl tanečník po návratu z nemocnice.

Související témata:

Další články

Načítám