Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho očekávaný start nejdrsnější reality show Survivor Česko a Slovensko je tady. V prvním díle proti sobě stanou dva kmeny: Titáni a Lovci. Kmen Titánů tvoří známé tváře, lídři a idolové, kteří jsou zvyklí na úspěch. Vyzve je kmen Lovců, kteří jsou hladoví po vítězství a chtějí soupeře pokořit.

Hráči nebudou bojovat pouze proti sobě, ale i s přírodou. Denní teploty se pohybují okolo 30 až 35°C. Letošní noční teploty ale klesají běžně na 14°C. Také hodně fouká a vlny v moři jsou větší než obvykle. Soutěžící mají v divoké přírodě k dispozici pouze dřevo, prkna, palmové listí, termosku, deku, lžíci a vidličku. Vše ostatní si musí vyhrát v soubojích. Na ostrově každý má dvanáct kusů oblečení, a to včetně spodního prádla, ponožek a plavek.

První díl také nepřinese pouze seznámení s hráči, ale dojde i ke kolapsu jednoho ze soutěžících. Bohužel ne všichni se tak dle informací televize Nova dočkají na ostrově druhého rána…

„Oba kmeny jsou velice zajímavé. Jsem zvědavý, jak budou bojovat. Myslím si, že v obou kmenech jsou zajímavé a silné charaktery. Ale přiznám se, že v obou kmenech vidím lidi, kteří od sebe možná mají větší očekávání, než budou schopni naplnit,“ řekl Ondřej Novotný (46) v tiskové zprávě, která byla poskytnutá redakci Super.cz.

Premiérové díly Survivoru budou na Voyo vždy v úterý a ve středu večer. O týden později i na TV Nova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám