Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední vyřazování před finále vzbudilo mezi diváky velké vášně. Fanoušci Ivy Kubelkové se zlobí, že v závěrečné trojici rozhodně měla být ona, a ne Vavřinec Hradilek, který nad ní v závěrečném rozstřelu zvítězil.

Lidé poukazují na to, že Iva zkrátka lépe tančí. Navíc v tom vidí i závist. „Tady je jasně vidět, že krásné, inteligentní, talentované, nadané, úspěšné ženě, jako je Iva, se úspěch prostě nepřeje… Přece taková dokonalá nevyhraje ještě StarDance…,“ míní jedna z divaček a není jediná. V podobném duchu se nese několik dalších kritických komentářů.

Pro mnohé z nich jde o „největší zklamání soutěže“. Někteří se snažili situaci uklidnit a vyzvali své kolegy z diskuzí k ohleduplnosti a respektování výsledku.

Byli to totiž právě diváci, kteří rozhodli, kdo si zatančí ve finále. „Milí diváci, nebuďte leniví a pošlete hlas svému páru, ať můžete říct, že jste pro to udělali všechno, a pak to nekritizovali,“ vzkázal ještě před ukončením hlasování zkušený Zdeněk Chlopčík.

Reklama

Další články

Načítám