Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patricie Pagáčová (35) se v seriálu Jedna rodina konečně „dočkala“ milostné scény. Šlo o první polibek s Vaškem Matějovským (28), který se jako Vilém stále snaží získat její srdce. A tentokrát se mu to už podařilo.

Patricie a Vašek si užili milostné scény, kterými jejich postavy v seriálu posunuly svůj vztah na jinou úroveň. Vše se odehrálo romanticky v přírodě a hlavní roli kromě obou herců hrála voda. V jedné scéně jsou Vilém a Olga spolu na loďce a náhoda (nebo možná spíš Vilém) zařídí, že se blondýnka v bílém tričku ocitne přímo ve vodě. Ta si ale nic nenechá líbit, a tak ve vodě skončí i její společník. A pak už nic nebrání tomu, aby se nově vznikající pár mohl konečně políbit.

A nutno říct, že oba herci do polibku dali úplně všechno. Kdyby lidé nevěděli, že ve skutečnosti je Patricie šťastně vdaná a Vašek zamilovaný do přítelkyně, určitě by si mysleli, že jiskra přeskočila i ve skutečnosti.

Sama Patricie ale už dříve přiznala, že milostné scény nebere jako něco světoborného a klidně se před jejich vznikem směje. Když je například měla ve scénáři Modrého kódu s Davidem Gránským, klidně si oba dva před natáčením dali jídlo s tuňákem nebo česnekem. Tak snad byla vášnivá líbačka s Václavem alespoň o trochu příjemnější. Sama Patricie na svém Instagramu tento díl seriálu vtipně okomentovala. „No a už je noha v rukávě,“ napsala k záběrům.

Reklama

Další články

Načítám