Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, jak bude trávit vánoční svátky, jsme si povídali i s herečkou Patricií Pagáčovou (35). Svůj čas s manželem a dcerou Bibianou bude dělit mezi obě rodiny. Protože rodinka žije v domě s hereččinými rodiči, ti budou na řadě jako první, na Štědrý den.

„Na první svátek vánoční pak jedeme za manželovou rodinou, který ji má mnohem početnější než já, tak abychom to stihli. Ale mám to fakt ráda. Je to jen o tom, že se člověk musí zabalit a přemístit. Ale jak už jsme u tchyně, tam už mě čeká gauč, pohádky a cukroví,“ pochvalovala si.

Vzhledem k tomu, že Patricie bydlí v rodinném domě s dalšími příbuznými, nemá před svátky ani během nich moc práce. „Vlastně nedělám nic. Letos dokonce ani nepeču. Mám dárky a to je všechno. Ale hlavně se letos hrozně těším, protože Bibi už to vnímá, telefonovala Ježíškovi,“ svěřila.

V našem videu prozradila i to, jak to mají v rodině s dárky a jejich množstvím. „Letos už jsem se snažila redukovat aspoň ty pro Bibi, protože jak je nás moc, tak už jeden od každého stačí. Doufám, že to všichni dodrží, protože to dítě si to neužije, je to škoda peněz a rozmazlování,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám