Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Survivoru se řeší zásah do soukromí, a to v podobě prohledávání batohu a krádeže. Konkrétně Tomáš a Kristýna vlezli do batohu Yeni, která se přirozeně velmi naštvala.

„Jsem mega naštvaná, někdo mi prohledával batoh. Chybí mi tam nějaké věci a nějak tam ty věci nesedí. Nejde mi o to odcizení, ale ten princip. Jestli to někomu přijde v pohodě prohledávat batoh? Ještě když to mám otevřené, když jsme si řekli, že se do osobních věcí nepoleze. Už mě neudivuje vůbec nic. Strašně mě to naštvalo, a když jsem to říkala Tomášovi a Kristýně, tak říkali, že by to snad nikdo neudělal, a takovým způsobem se to smetlo ze stolu,“ řekla Yeni.

Dle Tomáše a Kristýny byla krádež oprávněná. „Yeni si tady trošku dopřává víc u všeho jídla a tak dále. To, že jsme se včera podívali do jejího batohu, tak nebylo nejhezčí, ale na druhou stranu jsme jí tam nevzali žádné osobní věci, jen jsme se podívali,“ řekl Tomáš. Kristýna pak potvrdila, že jí vzali bonbóny i lízátko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám