Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco ostatní soutěžící už od začátku letošního StarDance zápasí s nejrůznějšími bolístkami a fyzickou únavou, Josef Maršálek (42) stále neztrácí úsměv. Dalo by se říct, že je tak známý cukrář úkazem dvanáctého ročníku. Ani po odtančení sedmého kola ho stále nic nebolí.

„Zase všechny zklamu, je to napínavý, nevím, co by se mi muselo stát, zeptejte se mě příští týden,“ svěřil se Super.cz Josef Maršálek s tím, že stále zvládá tréninky běž větších fyzických potíží. „Já preferuji life working balance, takže musí být rovnováha mezi tím, co děláte, kolik odpočíváte a co jíte,“ prozradil cukrář, kterého v poslední době ale začal trápit spánek.

„Hůř spím, po těch večerních trénincích nespím skoro vůbec,“ prozradil Maršálek, který i tak zvládá před sobotou brzy vstát a pro své kolegy v zákulisí napéct nejrůznější dobroty. Vlnu kritiky, která se na něho po některých kolech StarDance snesla, nesleduje a hatery se netrápí. „Moc to nesleduji, abych byl upřímný,“ dodal Josef Maršálek.

S tanečnici Adrianou Maškovou v dalším kole předvedou hned dva soutěžní tance, takže je čeká poněkud náročný týden. „Bude to trochu náročnější, to si pojďme říct. Zatím netrénujeme ani quickstep ani scéniku, to nás čeká. Je to na mně, abych dobře připravila tu choreografii, aby se nám to dobře tančilo,“ dodala po sedmém charitativním večeru Adriana Mašková.

Reklama

Další články

Načítám