Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Slížová se stala vítězkou už 11. ročníku show Česko Slovensko má talent. Je to už osmý výherce ze Slovenska. Slížová prošla od castingových kol obrovskou proměnou. Připomeňte si ve video ukázce, jak poprvé zaujala porotu Talentu ve složení Marta Jandová (50), Jakub Prachař (40), Jaro Slávik (49), Diana Mórov (54)á a hostující porotce Ego.

Právě posledně jmenovaný slovenský rapper byl z jejího operního zpěvu naprosto uchvácen. Čtyřiadvacetiletá Slížová pracuje jako učitelka na ZUŠ, práce s dětmi ji prý velmi baví a naplňuje.

Přiznala, že má odmalička poruchu osobnosti, která mimo jiné způsobuje hyperaktivitu (ADHD). Skromná učitelka šla do Talentu původně okusit atmosféru, aby zkusila, zda talentovou soutěž může doporučit svým žákům.

Co ale nečekala, je to, že celou show vyhraje. A to díky hlasům diváků. Ve finále zabodovala s písní z filmu Tenkrát na západě, kterou operním hlasem zazpívala beze slov. Anička si odnesla výhru 40 tisíc eur, což je necelý milion korun.

Skromná učitelka se ale většinu výhry rozhodla rozdat. „Něco dám i své kamarádce, která má nemocné dítě, něco těm, kteří mě nejvíc podporovali,“ uvedla vítězka Talentu.

Reklama

Další články

Načítám