Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Učitel tance a angličtiny José Freedom (28) v show Česko Slovensko má talent totálně odrovnal dámskou část poroty. Fešák z ostrovního státu Trinidad a Tobago zpívá od čtyř let, v Praze žije sice teprve dva roky, ale už zvládá i obstojně mluvit česky.

Do Prahy přišel původně za svou láskou Slovenkou. Momentálně má i své nahrávací studio a věnuje se tanci. Jeho něžný zpěv značně zaujal moderátorku Jasminu Alagič (34), zíral ovšem i její kolega David Gránský (32).

Marta Jandová (50) si pak vyžádala, aby znovu ukázal břicho. Svedla to přitom na vedle sedící Dianu Mórovou (54). No zkrátka dámy byly sexy mladíkem úplně rozhozené.

„Vy jste měl takovou taneční vložku, kdy jste měl problém s kyčlemi, protahoval jste je a větral si na břicho. Diana mi řekla, že to špatně viděla, mohl byste jí to ještě jednou ukázat, prosím,“ žadonila Jandová. Alagič už pak obdivný pohled ani neskrývala. Na ukázku z nedělního talentu se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám