Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší miláček Love Islandu Lu Jambor se poprvé po návratu z Kanárských ostrovů objevil ve společnosti. Prozradil, že v jeho srdci je stále Adriana a na novou lásku připravený není.

„Jasno v tom ještě úplně nemám. S Adri si píšeme, zajímáme se jeden o druhého. Čas ukáže,“ řekl Super.cz Lu. Pokud by Adriana toužila po návratu, dostala by šanci? „Zatím na to neumím odpovědět,“ krčí rameny Lu, který je nyní na roztrhání.

Jako zpěvák vydal svůj první singl a užívá si pozornosti. „Je toho velmi mnoho, málo spím, mám spoustu práce. Ale byl bych blázen, kdybych se stěžoval. Bylo náročné jít z nuly na sto, ale baví mě to. Snažím se s tím pracovat, být více výkonný. Jsem zavázán všem, díky kterým mám možnost se věnovat věcem, které chci,“ vysvětluje.

Nabídek na rande přišlo hodně, ale zatím žádné pozvání nepřijal. „Na rande jsem nebyl. Není připravené ani srdce, ani hlava. Chci se soustředit na práci. Vztahy dávám na druhou kolej,“ vysvětluje.

Zpráv od žen dostal tisíce. „Už to ustalo, zvládám to i číst. Ale odpovídat je náročné. Když začnu, tak si pak druhá strana chce psát víc a víc. To bych už nestíhal,“ uzavřel Lu na setkání finalistů Love Islandu.

Reklama

Další články

Načítám