Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci už v seriálu Vytoč mého agenta mohli v roli sebe samých vidět Ivu Janžurovou či Sabinu Remundovou a nyní dojde i na Táňu Pauhofovou (40). V seriálu se stejně jako ve skutečném životě musela popasovat se skloubením práce a mateřství.

Seriálová postava Táňa Pauhofová se v rámci nové role musí naučit pole dance. Najme si proto profesionální tanečnici, pořídí tyč a doma, mezi péčí o miminko, trénuje.

„Ano, to znám, ale já to řeším trochu jinak. Přece jen je toto komediální seriál a můj život ne vždy připomíná komedii. Někdy spíš tragikomedii. Řeším jiné věci, tady jsem taková bio, ezo, ve skutečnosti to snad až tak nemám. Ale proto hraju Pauhofovou, aby si diváci mohli povídat o tom, co z toho je pravdivé a co ne,“ říká herečka.

„V příběhu jsou nějaké drobné paralely, jako třeba fóbie z úřadů nebo fóbie z telefonování. To sedí, ale i přesto je to stále role, kterou hraju. Hraju herečku Táňu Pauhofovou, která se po mateřské snaží opět dostat do pracovního koloběhu a kromě toho má opletačky s úřady. Jde o to, jestli to její agent dokáže šikovně vyřešit,“ popisuje svoji úlohu v seriálu, který Prima vysílá v neděli večer.

Svým odporem k telefonování je herečka pověstná. Telefony ani v reálném životě zásadně nezvedá, dokonce tvrdí, že z nich má fóbii. Tato část její role je tak podle skutečnosti. „Asi jsem o tom tak dlouho mluvila nebo možná se mi někdo tak dlouho nemohl dovolat, až si řekli, že když už budu hrát Táňu Pauhofovou, dají to do příběhu,“ dodala pobaveně slovenská herečka.

Reklama

Další články

Načítám