Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při sledování ukázky z dalšího dílu seriálu Vytoč mého agenta by si leckdo mohl myslet, že vztah mezi Ivou Janžurovou (82) a její dcerou Sabinou Remundovou (51) není zrovna růžový. Naštěstí prý ale jde jen o scénář, který jim předepsali tvůrci.

V seriálu Vytoč mého agenta se objevují herci, kteří vystupují pod svými skutečnými jmény. Už v neděli se diváci mohou těšit i na herecký koncert Ivy Janžurové a Sabiny Remundové. I když k natáčení málem ani nedošlo. „Když jsem poprvé četla scénář, byl to pro mě docela problém a myslím, že pro maminku možná ještě větší. Bylo mi to svým způsobem nepříjemné. Musím říct, že jsem nakonec dokonce maminku i tak trošku přemlouvala, aby do tohoto projektu vstoupila,“ řekla Sabina.

Dámám se nejspíš nelíbilo to, že ač mají ve skutečnosti pěkný vztah, a dokonce spolu bydlí v jednom domě, scénář jim předepisoval něco trochu jiného. Obě dostanou roli v projektu, který se bude natáčet na tropickém ostrově. Tolik času ale spolu trávit nechtějí, a tak se snaží vymýšlet výmluvy, aby práci nemusely vzít. „Maminka se trošku zdráhala hrát tuto situaci pod svým jménem, stejně jako já, protože náš vztah je velmi vřelý a zřejmě bychom vždycky přistoupily na jakoukoli spolupráci a na tom ostrově bychom spolu klidně byly zavřené. Ale ten příběh má hezké rozuzlení, a tak jsme to ve finále obě potvrdily,“ uvedla Sabina.

Svolily ale s tím, že jim tvůrci povolí úpravy ve scénáři. „Některé mé výroky mi vůči mamince přišly příliš ostré, vyznívaly trochu brutálně. Chtěla jsem to trošku změkčit, já bych totiž vůči ní tak tvrdá nebyla. Maminka to cítila stejně a na moje návrhy přistoupila. Přišlo nám to pro ten vztah mnohem lepší,“ pokračovala Sabina Remundová.

Jak už bylo řečeno, ve skutečnosti mají Iva a Sabina o hodně lepší vztah než ten, jaký bude prezentován na obrazovkách. Jedna věc je u nich ale passé. A to vzájemná kritika. „To bude asi nedostatek, protože to by občas taky chtělo. Někdy se toho dopustím a pak mě hrozně mrzí, co jsem jí způsobila, protože obě moje dcery jsou dost nešťastné, když jim něco vytknu. Theodorka možná ještě víc. Ale ani já nejsem milovník nepříjemné pravdy. Máme to v povaze všechny tři,“ svěřila se Iva Janžurová.

Reklama

Další články

Načítám