Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí díl reality show Survivor Česko & Slovensko bude pořádně dramatický. Nejenže se ostrované rozloučili s prvním soutěžícím, tedy zpěvačkou Adélou Krejdlovou, ale také budou zápasit s matkou přírodou.

Titány i Lovce totiž v Dominikánské republice přepadla bouře, silný vítr a čtyřmetrové vlny, které pohltily pláže u táborů obou kmenů. A tak byla nutná evakuace všech do bezpečí.

„Když jsme nastoupili na loď, tak jsme viděli obří vlny, což pro mě bylo brutální. Na lodi jsme létali do vzduchu, tak čtyři metry, museli jsme se pevně držet,“ řekl jeden z hráčů. Mikýř se během evakuace dokonce zranil. „Evakuace byla docela divoká, rozsekl jsem si trochu nohu při nastupování do lodi. Ne že bych nám nevěřil, že přežijeme, ale asi bych tam nechtěl být uvězněný bez možnosti utéct,“ svěřil se bavič, který svým tahem během uplynulé kmenové rady všechny hráče překvapil svou nominací do duelu.

I proto se na ostrově aktuálně velmi rozebírá. Zároveň se není čemu divit, že je bavič v očích soutěžících nebezpečným a nepředvídatelným hráčem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám