Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězem nové řady reality show Big Brother je sedmadvacetiletý Stanislav Liška, kterého si diváci zamilovali pro jeho pohodářskou, ale také vtipnou povahu. Standa rozhodně nebyl hráč, který vyvolával konflikty a drama, přesto si v reality show užil své včetně zlomeného srdce.

Během pobytu v domě se totiž zakoukal do hráčky Elly, se kterou si padl do noty. Avšak černovláska lásku neopětovala a zůstali dobrými kamarády. „Je to uzavřené, jen bylo těžké zpracovat, že to tak je. Máme to stanovené na přátelství, které mi bohatě stačí,“ svěřil se Standa pro Super.cz s tím, že je novému vztahu otevřený. Dokonce se už nějaký možná rýsuje.

„Jsem tomu absolutně otevřený a už se možná něco rýsuje. Píše mi hodně holek a s jednou si teď i docela píšu, tak jsem zvědavý. Nebráním se tomu, byl jsem dlouho sám,“ prozradil.

Ač Standa lásku v domě Big Brothera nenašel, tak tam vzniklo silné pouto mezi Tarikem a Katrin. Této lásce někteří prvně nevěřili, časem se ale ukázalo, že to mezi párem skutečně zajiskřilo.

„První dva týdny jsem to viděl jenom jako její taktiku. Když jsem je pak ale sledoval, tak tam ta láska fakt je. Jenom jsem zvědavý, jak to bude venku fungovat. Myslím si, že to bude mít Tarik hodně náročné. Až je mi ho trošku líto, že je to jeho první láska. Ale věřím, že když budou oba chtít, tak to půjde,“ prozradil vítěz Big Brothera Stanislav Liška.

Reklama

Další články

Načítám