Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V domě Big Brothera se poslední dny řešila bizarní kauza, za kterou stál Vítek, který ze srandy odcizil trenýrky Davida. Jenže Davida se celá situace natolik dotkla, že ji ještě dnes vydýchává. Obrovská pozornost k těmto hráčům se odrazila také u diváků, kteří nejenže stojí na straně Vítka, ale také vypátrali, že David měl být v minulosti údajně členem „sýkorovců,“ tedy nejobávanějšího zločineckého gangu na Slovensku.

Gang má na svědomí únosy, hrubý nátlak, všeobecné ohrožování, podvody, ublížení na zdraví, nedovolené ozbrojování a také vraždy jiných členů podsvětí či vraždy na objednávku.

Sám David prý v roce 2013 uzavřel na Specializovaném trestním soudě dohodu o vině a trestu a spolupracoval s policií. Soud ho tehdy dle informací Plus7dní odsoudil ke sníženým osmi letům odnětí svobody za vydírání, k čemuž se sám přiznal. S dalšími členy gangu vyvíjel hrubý nátlak na dealera drog z oblasti Modry. Pod různými hrozbami pak také požadoval od jisté ženy dvacet tisíc eur, které měla převzít pro třetí osobu. Součástí zločinecké skupiny byl minimálně od roku 2008.

Kromě zločinecké činnosti prý také zavinil svojí jízdou dopravní nehodu v Bratislavě, při které srazil chodce. Tomu způsobil dle informací deníku Sita.sk zranění, ale neposkytl pomoc a z místa činu odjel.

Reklama

Další články

Načítám