Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aby teď vycházela z domu až po setmění! Od té doby, co Lucie Vondráčková (44)hraje v Ulici Soňu Čechovou, si na nedostatek publicity nemůže stěžovat. Ne vždy je to však příjemné. Jak na hejty fanoušků herečka reaguje? Co prozradila k natáčení milostných scén s Ondřejem Studénkou, který hraje jejího nového přítele Prokopa?

„Zažívám teď snové období, kdy jsem se ze zpěvačky stala herečkou a strašně mi to vyhovuje. Už se mi stýskalo,“ prozradila hvězda Ulice, která si roli Soni Čechové náležitě užívá. A to i přes fakt, že ji diváci zrovna nemilují. Intrikuje na každém kroku a nejen to! Svedla svého kolegu ze školy. A to některé fanynky vidí jen velmi nerady.

„On byl sám, tak se chytil příležitosti. Uvidíme, jak to s nimi bude dál. Sama jsem zvědavá. Ale myslím, že Soňa zamilovaná je,“ nechala se na to konto slyšet Lucie.

„Jako kolegové si rozumíme už od začátku. Vždycky je připravený. Vymýšlíme si různé věci navíc a baví nás to, je to moc fajn,“ řekla na adresu Ondřeje Studénky, který ztvárnil jejího kolegu a nyní i milence Prokopa. Diváci si tak užívají i odvážnější scény. O tom, že ne všem fanouškům Ulice jsou po chuti, jsme vás nedávno informovali.

Herečce to ale vrásky nedělá. Naopak je ráda, že tvůrci její postavy napsali tak dobře a věrohodně, že si diváci myslí, že je taková i ve skutečnosti. „To je vlastně velká pochvala,“ doplnila herečka a zpěvačka.

„Kde si od Soni odpočinu? Už cestou ze školy, kde natáčíme. Domů to je docela štreka a navíc do kopce. Když mám ale náročné dialogy a scény, člověk si pěkně vyčistí hlavu a ze Soni se stane zase Lucie,“ usmívá se Vondráčková, o které je známé, že ráda chodí pěšky.

Reklama

Další články

Načítám