Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci Ulice se opět bouří! I tentokrát za to může Lucie Vondráčková (44) coby angličtinářka a tělocvikářka Soňa Čechová. Fanoušci seriálu jí aktuálně nemohou přijít na jméno kvůli románku s Prokopem, kterého hraje Ondřej Studénka.

Co se její dějové linky týče, se scenáristé opravdu vyřádili. A dál přitápějí pod kotlem. Po intrikaření ve škole má teď Vondráčková v popisu práce vášnivý vztah s kolegou. Zakázané techtle mechtle se však lidem u obrazovek začínají pěkně zajídat. A nešetří ostrými výrazy!

„Vůbec mi to nesedí, to jejich sblížení. Je takové přes moc,“ nechala se slyšet divačka Majka.

„V té škole to bylo strašně nepřirozený, nepravdivý. Scenáristé to zas překombinovali,“ přitakala jí ve facebookové diskuzi na stránkách seriálu nespokojená Hana.

„Ta jejich láska je nějaká studená. Nevěřím jim to,“ zhodnotila románek na pracovišti akurátní Věra.

Foto: TV Nova
Lucie Vondráčková a Ondřej Studénka

„Na tu Soňu mám čím dál tím větší alergii,“ nechala se slyšet Jaroslava.

Jak je vidět, postava Vondráčkové divákům hodně leží v žaludku. A s časem se to rozhodně nelepší. Herečka aby teď vycházela z domu raději až po setmění. Nebo chodila ven inkognito v černé paruce, jako to svého času dělala Iveta Bartošová, když jela do večerky pro láhev něčeho ostřejšího.

Reklama

Další články

Načítám