Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odstoupení ze Survivoru jí dali diváci pořádně sežrat. Rachel Karnižová opustila reality show dobrovolně, důvodem bylo to, že si uvědomila, že soutěž není pro ni, a chtěla napravit vztahy v rodině. Provokativním videem z Dubaje v plavkách ale zvedla ze židle diváky.

Se slzami v očích Rachel na kmenové radě odůvodnila odchod ze soutěže tím, že chce urovnat vztahy v rodině. „Uvědomila jsem si, že Survivor pro mě není tak důležitý jako třeba moje máma a otec. Necítím se tu fajn a jako já. Není to pro mě,“ řekla v soutěži. Během natáčení se také netajila tím, že jí chybí její životní styl a vše, na co byla zvyklá.

Po odstoupení už byla ale opět ve svém živlu. Po odletu z Dominikánské republiky vedly její kroky do Dubaje, odkud sdílela sexy video z pláže. V bikinách byla Rachel už jako ryba ve vodě. Nechybělo jí dokonalé nalíčení a nové nehty.

Diváky show však příliš nepotěšila. Začali ji citovat a předhazovat slova o tom, že chtěla jet za rodiči. „Momentálně mi nechybí jakože nic, ale chybí mi můj život. Rodiče, dlouhé nehty a Dubaj. Bééé,“ napsala jí jedna ze sledujících. „A jsi tam s rodinou? Po těch kecech v televizi bych se od nich nehnula ani na milimetr,“ napsala jí další divačka Survivoru.

„A tady nefňukáš, že se ti stýská po rodině, ty herečko?“ napsal jí další sledující. „Rodina se za tebe musí stydět, nedivím se, že s tebou není za dobře,“ stálo v dalším z mnoha komentářů. „Dubaj Survivor,“ okomentoval to další z Racheliných sledujících.

V jednom z videí na sociální síti Rachel svěřila, že v Dubaji trávila čas po odstoupení ze soutěže, aby ji nikdo neviděl doma na Slovensku a nic nevyzradila.

Reklama

Další články

Načítám