Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prima se na Velikonoční pondělí vytasila s novým seriálem Lež na pláži. Na něm se scenáristicky opět podílel režisér Vojtěch Moravec, který je podepsán také pod seriálem Pod hladinou. Sekundovala mu jeho manželka Sandra Nováková (42), jež si střihla i jednu z rolí, konkrétně manželku majitele hotelu. Divákům se tak ukázala i v plavkách, ve kterých jí to moc slušelo.

Natáčelo se opět v Chorvatsku a děj se točí kolem tří mladých ajťáků, kteří se v hotelu na Jadranu ukrývají pod cizími jmény, protože hacknuli systém veřejných zakázek, přišli na nekalé jednání člena vlády a ten jim jde po krku. Hrají je mladí herci Radek Melša, Daniel Kadlec a Filip Červenka. Společnost jim dělají dívky v podání Josefíny a Rozálie Prachařových a dcery Ivany Jirešové Sofie Höppnerové. Všechny tři pracují ve zmíněném hotelu.

Reakce diváků byly tak, jak už to u prvních dílů bývá, rozporuplné. „Obě dcery Lindy Rybové a Davida Prachaře jsou moc krásné, i když hereckým uměním mě zatím jinak moc neokouzlily. Pořád lepší, než aby tam byly stále stejné herečky jako v jiných seriálech. Takže za mě fajn, že dostali šanci noví, neokoukaní herci,“ těšilo na sociální síti Primy jednu z divaček.

„Vypadá to zatím na další propadák a slátaninu,“ oponoval pro změnu jiný divák. „No, v půlce jsem to vypla. Ani holky Prachařovy to za mě nezachránily,“ zaznělo také. Ne všem se ale herecký výkon Prachařových líbil. „Těšila jsem se kvůli Sandře, ale ani ta tu blbost nezachránila. Herecké výkony těch holek, to je úplná hrůza,“ stálo mimo jiné v komentářích.

„Zase lepší než Zalez do spacáku a Eliška a Damián,“ byla k seriálu shovívavá další divačka. „Rodinný byznys, v každém seriálu hrají děti herců, rodiče umetávají cestu svým dětem,“ nechyběla ani závist.

„Pokud tam nepřidáte Kluse, Smetanu nebo Burešovou, tak by to mohlo být i dobrý,“ došlo i na rady televizním tvůrcům. „Konečně trochu povedený seriál, na který se dá dívat,“ našla se v komentářích i pochvala.

Co se týče sledovanosti, není to zatím žádná velká sláva. Podle webu MediaGuru si seriál pustilo 443 tisíc diváků starších patnácti let. Vyšší sledovanost tak měl seriál Specialisté (1,238 milionu) i pořad Peče celá země pomáhá dětem (746 tisíc). Po dalším díle ale může být všechno jinak.

Reklama

Další články

Načítám