Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Lež na pláži, kvůli kterému se proměnila v načančanou paní hoteliérovou a nechala si prodloužit vlasy, je sice už dávno natočený a chystá se na televizní obrazovky, nicméně Sandra Nováková (42) si částečně image svojí postavy ponechala.

Na představení seriálu pro média dorazila herečka s hřívou téměř po pás. „Ona tedy nosila velké vlny a také měla nalepené řasy. Ty už jsem sundala. Vlasy jsem si nechala, dokud to půjde, a můžu je mít, než dostanu nějakou roli, kde budu muset mít kratší. Tu nalepovací hřívu jednoduše sundáte. Ale teď nic netočím,“ vysvětlovala Sandra, která už poněkolikáté vytvořila tvůrčí tým s manželem, režisérem Vojtěchem Moravcem.

Po filmu Hádkovi a seriálu Banáni je Lež na pláži jejich dalším společným projektem a ve spolupráci mají plánu dál pokračovat. I roli si napsala sama na tělo. „Píšeme u pračky. Vždycky uložíme syna, vytáhneme karimatku, otevřeme si lahev prosecca a píšeme tam,“ popisoval Vojta. „Vymýšlíme spolu a dialogy pak píše Vojta,“ upřesnila Sandra. „Sandra vyrábí nápady a já to pak házím lopatou,“ doplnil její muž.

V našem rozhovoru jsme probrali i to, jak další natáčení po seriálu Na vlnách Jadranu v Chorvatsku probíhalo. Prozradili i další společné tvůrčí plány. „Máme napsaný film, což byla původně divadelní hra, kde jsme měli hrát oba dva se Sandrou. Ale scénář nás tak bavil, že nám to přišlo škoda. Je to taková zábavná taškařice o manželské terapii. Hádkovi 2 to zatím nejsou, ale i nad těmi uvažujeme,“ prozradil Vojta.

Reklama

Další články

Načítám