Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěžící MasterChefa se tentokrát budou muset vypořádat s výzvami, které jsou inspirované pohádkou Kráska a zvíře.

Jednou z hlavních výzev bylo najít estetiku a krásu v surovinách, které na první pohled nemusely působit lákavě. Soutěžící se tedy museli ponořit do světa zeleniny a připravit veganský pokrm, který okouzlí nejen vkusem, ale také svým vizuálním dojmem.

V první výzvě se hodnotí krása připravených pokrmů, porota tedy ochutná a ohodnotí pouze ty, které jsou na první pohled lákavé. Do bezpečí balkonu postoupí pouze jeden ze soutěžících, který následně získá velkou strategickou výhodu.

Přemek Forejt (37)si během sledování soutěžících všiml, že Kuba nestíhá. Neustále totiž koukal na hodiny. Když pak viděl jeho pokrm, tak mu poradil, aby bylo jeho jídlo opravdu reprezentativní. Jinak poletí.

„To je taková kaše, tohle dávám malému. Jestli to nebude vychucené a bude to chutnat jako přesnídávka pro mého prcka, tak letíte okamžitě a je mi jedno, jestli máte bílou zástěru. Myslím to smrtelně vážně. Jestli tady děláte hodinu kaši pro děti, tak rovnou letíte,“ řekl Přemek se vší vážností.

Reklama

Další články

Načítám