Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Bína řeší po konci v Survivoru nejen zdravotní problémy, ale také zloděje. Po konci v reality show vyrazil na Bali a právě během této doby byl jeho dům nejen kompletně vykraden, ale také rozsekán a některé věci byly záměrně rozřezány.

„Vykradli mě během doby, kdy jsem byl na Bali. Nebyl to zloděj, který by koukal na televizi. Myslel jsem, že by to mohl někdo takový být z hlediska, že by byl ‚chytrý‘, ale to byla normální a pořádná vykrádačka. Strategie zlodějů je jiná a postupují podle nějakých věcí. Ověří si, jestli v tom baráku někdo je, a ani nemusí vědět, komu náleží,“ svěřil se Jakub Bína v Superchatu s nastíněním, že se ukradené věci mohly pohybovat v podobné částce, jakou je výhra v Survivoru. Ta činí 2,5 milionu korun.

„Přišel jsem o všechno…, hudební studio, přišel jsem i o tenisky, přítelkyně o kabelky, které si sbírá celý život, šperky. Byla to raketa, řekl bych, že taková výhra v Survivoru. Zmizelo fakt všechno,“ dodal trenér a zpěvák kapely Skyline, který doufá, že viník bude dopaden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám