Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera zpěváka Tomáše Kluse (37) Josefína (10) jde ve šlépějích svého tatínka. Společně s ním si letos zahraje v seriálu ZOO, kde Klus hraje fotografa Filipa. Josefína hraje jeho neteř, která se i v seriálu jmenuje Josefína.

A koho bude hrát? Klusova dcera ztvární dívenku, která je celkem pohroma, buď je otrávená, nebo páchá škody, které bude Filip muset zaplatit. Pro Josefínu to ostatně není první role. S tatínkem už loni natáčela komediální seriál Zalez do spacáku.

„S tátou se mi točí dobře a moc mě to herectví baví. Občas se stane, že chodíme i pozdě spát, protože točíme do noci. Líbí se mi tu,“ vzpomínala mladá herečka na spolupráci s tátou Tomášem.

Diváci se v ZOO mohou nadále těšit také na Evu Burešovou (30). Její postava Viki bude nadále tvořit pár s Klusem, ale čekají je nejrůznější peripetie. Novou seriálovou posilou je Jana Bernášková (43), jež ztvární záhadnou ošetřovatelku Julii. Později o ní vyjde najevo, že je týranou ženou na útěku. Seriál naopak opouští Lucie Polišenská coby Eliška.

Z dalších seriálových novinek zmiňme například to, že se rozezní také svatební zvony, ale nikoliv mezi Evou Burešovou a Tomášem Klusem. Helena Pechová (Jitka Sedláčková) se konečně dočká a dojde k oltáři se svým vyvoleným Olinem (Pavel Marek).

Reklama

Další články

Načítám