Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hasič Filip Křížek dobrovolně opustil reality show Survivor, čímž si zadělal na pořádný průšvih. Ve své zpovědi se totiž sám usvědčil z podvodu, když řekl, že už před odjezdem do Dominikánské republiky tušil, že bude muset hru opustit. To ovšem nevěděla televize Nova, se kterou má smlouvu. V té stojí, že mu nebrání žádné závazky, aby mohl být ve hře až do možného konce.

„Když jsem odjížděl do Survivoru, tak jsem jako hasič dostal byt a v práci jsem nedostal volno, které bych potřeboval. Takže bylo na mně, jestli si uchovám tu práci a jistotu bydlení pro sebe, přítelkyni a syna, nebo jsem mohl zkusit vyhrát Survivor. Mám raději jistotu a nechtěl jsem si hrát s tím, že ztratím všechno, a pak bych klidně neměl nic. To byl jeden z důvodů. Kdybych se nevrátil, tak bych mohl v Česku přijít o hodně věcí,“ řekl Filip Super.cz.

I proto mu dle televize hrozí vysoká pokuta. K jeho odchodu se vyjádřil i moderátor Ondřej Novotný (46), podle kterého Filip nemá respekt k celé soutěži a lidem, kteří za ní stojí.

„Nevím úplně přesně, jaký byl důvod, proč sem Filip jel, a především proč odjel, ale jestli je pravda, co říká, tak je potřeba si říct, že je to základní porušení smlouvy, kterou máme my všichni mezi sebou. A tou je respekt k této soutěži, respekt k Survivoru, respekt k ostatním soutěžícím, respekt ke mně a k Nově a samozřejmě především k vám, fanouškům a milovníkům této soutěže,“ řekl Novotný televizi Nova s tím, že je sám zvědavý, jak celá tahle situace dopadne.

„Tahle soutěž nakonec vždy ukáže, jaký opravdu jsi, a to se bohužel stalo i v tomto případě. Tato soutěž tě nenechá nic dlouhodobě měnit, lhát a přetvářet se. Ať už sem přijdeš, anebo odejdeš jakýmkoli způsobem. Názor si udělejte sami, uvidíme, jak to celé dopadne,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám